COM MUNTAR EL SEU CINEMA A CASA

Gràcies als avenços aconseguits per la tecnologia digital és possible experimentar a la llar, tant a nivell visual com auditiu i amb els mateixos nivells d'impacte i realisme, les sensacions que vivim a les sales cinematogràfiques.

En l'actualitat, les bandes sonores de les pel·lícules estan codificades en diversos sistemes, sent els més representatius el Dolby Digital i el DTS. Ambdós sistemes es caracteritzen per disposar de sis, set ú vuit canals completament independents, dotació que els permet reproduir amb grans dosis de realisme les qualitats tímbriques i espacials de les més complexes bandes sonores.

A SONTECNIC disposem dels elements necessaris perquè vostè pugui "viure" el cinema a la seva llar. Amb una selecció d'aparells de signatures que marquen el límit tecnològic de la indústria audiovisual.

Per a transformar el seu saló en una autentica sala de cinema, necessitarem en primer lloc una bona font. En aquests moments la màxima qualitat d'imatge és la proporcionada pel format DVD Vídeo.

SONTECNIC distribueix els millors reproductors DVD del mercat de marques dedicades a l'àudio d'excepció que han bolcat tots els seus esforços per a millorar les prestacions, tant en so com en imatge, perquè puguin gaudir visionant les pel·lícules i els concerts sense cap tipus de restricció.

Per a contemplar aquestes imatges haurem d'optar per un monitor de televisió o plasma o bé projectar en grans dimensions en una pantalla. Sigui quina sigui la seva elecció, a SONTECNIC trobarà una àmplia varietat d'aparells d'imatge per al seu "cinema" particular.

Per a l'àudio, haurem d'optar per un bon preamplificador i una etapa de potència multicanal o bé per una electrònica integrada tipus receptor A/V de qualitat.

Les pantalles acústiques són el graó final en que s'evidenciarà en major grau la qualitat del nostre sistema de "Cinema a casa". Per últim, però no per això menys important, col·locarem un subwoofer actiu equipat amb tots els controls necessaris per a realitzar els ajustaments imprescindibles.

Així de fàcil, deixi a les nostres mans el projecte de la seva instal·lació i no haurà de preocupar-se de res.